Ehdolla TOK-vaaleissa #197

Turun Osuuskaupan vaalit ovat käynnissä!

Minua voit äänestää, jos olet yli 15-vuotias, sinulla on S-etukortti ja asut Turussa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Naantalissa, Raisiossa tai Ruskolla (jäsenalue 1). Äänestysnumeroni on 197 ja olen ehdolla listalla F. Äänestää voit sähköisesti tok.fi/vaalit tai postissa tulleella kirjekuorella 2.4.2024 mennessä.
TOK-vaalit alkoivat uutena aluevaltauksena kiinnostaa, kun huomasin perheen kasvaessa, miten paljon me käytetään osuuskaupan palveluita arjessa. Minulle on aina ollut tärkeää saada vaikuttaa siihen ympäristöön, jossa toimin. Edustajistossa toimisin arvojeni pohjalta, tutkittuun tietoon perustuen ja täydellä sydämellä. Erityisesti haluan:
– parantaa alueen ihmisten arjen sujuvuutta
– kehittää digitaalisia palveluja
– huolehtia asiakasomistajien eduista ja
– hyödyntää osaamistani yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja sen verkostoista
Lupaan myös kuunnella ja olla tavoitettavissa, kun Sinulle tulee kehitysideoita tai palautetta TOK:iin liittyen. Muista käyttää ääntäsi! #osuuskauppavaalit #turunosuuskauppavaalit2024