Tule mukaan!

Ota rohkeasti yhteyttä joko sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai somessa!

Janika Takatalo
janika.takatalo@turku.fi
040 195 3911

Roope Ruohonen
roope.ruohonen.96@gmail.com
Vaalipäällikkö

Onnistunut ja näkyvä kampanja ei synny tyhjästä. Tarvitsemme sekä auttavia käsiä että taloudellista tukea. Kaikki apu otetaan kiitollisuudella vastaan. Tiimiin voit ilmoittautua suoraan minulle tai vaalipäälliköilleni. Olethan myös yhteydessä, jos sinulla on tarjota jotain muuta tukea (haluat esimerkiksi maksaa lehtimainoksen, sinulla on tarjota paikka vaalimainokselleni tai voit auttaa muilla tavoin).

Lahjoituksen voit tehdä ohjaamalla tilisiirron tukiyhdistykseni (Sinivihreä suunta ry) tilille FI53 5410 0220 3768 60. Lahjoituksen antaneiden nimet eivät ole julkisia alle 1500 euron lahjoitusten osalta, ellei lahjoittaja erikseen toivo nimensä julkaisua vaalirahailmoituksessa. Lisää voit lukea vaalirahalaista 24.4.2009/273.

Nyt voit myös tukea kampanjaa ostamalla lipun Varsinais-Suomen Kansallissäätiön talousseminaariin. Lipun hinta on 1000€ ja siitä 90% suunnataan tukiyhdistykselleni (mainitse minun nimi kassalla lisätietokentässä). Seminaariliput ovat yrityksille verovähennyskelpoisia. Talousseminaari pidetään 23.11. ja se sisältää lounaan. Osta lippu täältä.

Klikkaamalla lahjoita, pääset Kansallissäätiön verkkokauppaan, josta voi ostaa talousseminaarilipun.

Tule mukaan!