Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suomi kasvun ja investointien tielle -lounasseminaari

28.2.2023 @ 11:30 - 13:00

$299

Millaista sääntelyä tulisi tehdä EU-tasolla ja Suomessa, jotta yrityksemme uskaltaisivat investoida ja kansainvälistyä? Miten helpotetaan osaajapulaa? Miten liikennehankkeet tukevat Varsinais-Suomen elinvoimaa? Suomi kasvun ja investointien tielle -seminaari järjestetään tiistaina 28.2. klo 11.30-13.00 Ravintola Suomalaisen pohjan kabinetissa (Aurakatu 24 A, 20100 Turku). Myös etäosallistuminen on mahdollinen.

Seminaarissa puhujina ovat europarlamentaarikko Henna Virkkunen, joka on myös jäsenenä liikenne-, sekä energia-, tutkimus- ja teollisuusvaliokunnassa. Sen lisäksi puhujana on eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen sekä Varsinais-Suomen Yrittäjien elinkeinoasioiden päällikkö Jutta Wiren. Tilaisuuden avaa ja juontaa kokoomuksen kansanedustajaehdokas, Turun kaupunginvaltuutettu, Varsinais-Suomen aluevaltuutettu ja Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan puheenjohtaja Janika Takatalo.

Seminaarin järjestää Sinivihreä Suunta ry ja sen tuotot käytetään kokonaisuudessaan Janika Takatalon eduskuntavaalikampanjan rahoitukseen. Yhden lipun hinta yksityishenkilölle on 299€ ja yrityksille ja yhteisöille 699€. Vähintään kahden lipun ostajalle kolmas kaupan päälle. Hinta sisältää ohjelman ja liikelounaan (alkupala, pääruoka, kahvi/tee). Etäosallistujien lipun hinnasta vähennetään lounaan arvo 34€. Maksaa voi suoraan yhdistyksen tilille tai laskulla.

Osta lippusi täältä

Tiedot

Päivämäärä:
28.2.2023
Aika:
11:30 - 13:00
Hinta:
$299
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://forms.gle/nmqgXehjTQuR91Ea9

Järjestäjä

Sinivihreä Suunta ry

Tapahtumapaikka

Suomalainen pohja
Aurakatu 24 A
Turku,
+ Google Map